Privacy

Promoprinting gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

-Uw persoonlijke gegevens worden onder geen enkele voorwaarde aan derden gegeven, verkocht of afgestaan. We stellen deze uitsluitend aan derden ter beschikking die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling (zoals het koerierbedrijf).

-Als u ons uw telefoonnummer hebt meegedeeld zal u alleen door ons bedrijf telefonisch gecontacteerd worden als dit nodig is om u te informeren over de vragen of bestellingen die u aangevraagd heeft. We gebruiken uw gegevens niet om u te contacteren voor andere doeleinden zonder uw toestemming.

-Als u een bestelling plaatst bij Promoprinting kunnen we de volgende gegevens van u vragen: Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen. Uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling. Betalingsinformatie, zoals uw kredietkaart- of bankrekeningnummer. Deze gegevens gebruiken we om uw bestelling veilig af te ronden. In geval van fouten in het adres-, facturatie- of andere persoonlijke gegevens, kan Promoprinting niet aansprakelijk gesteld worden voor de onmogelijkheid om aan zijn verplichtingen te voldoen (bijvoorbeeld de levering of de berichtgeving). Onder 18 jaar kan deze website enkel gebruikt worden mits toestemming van ouder of voogd.

-Wie een online bestelling plaatst op deze site en kiest voor online betaling via Visa, Bankkaart, Eurocard zal gevraagd worden het nummer van de kaart op te geven. De verwerking van deze transactie wordt uitgevoerd door de gecertifieerde betaalprovider die instaat voor een 100% veilige transactie. Promoprinting krijgt uw kredietkaartnummer niet te zien. Deze website bevat links naar andere sites die geen onderdeel zijn van Promoprinting .